Jule nyhedsbrev

Først vil jeg traditionen tro starte med at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

I år vil jeg samtidig benytte lejligheden til at rette en særlig tak til alle der i 2017 har hjulpet til på banen, uden de mange frivillige ville vi i bestyrelsen aldrig være kommet igennem så travl en sæson som 2017, tusind tak. Efter vinterpausen ser vi nu frem til den nye sæson. Som det efterhånden er blevet tradition, starter sæsonen igen i 2018 første lørdag i januar, det bliver så d. 6. januar kl. 13.00 til 16.00 der bliver også i år serveret gløgg og æbleskiver. Som det ser ud lige nu bliver 2018 lidt mindre travl end 2017, vi har pt. kun 2 stævner på programmet Jæger forbundets udtagelses skydning på Jagtbanen søndag den 27. maj og Jæger forbundets Sporting mesterskab den 15. september. Jeg har lovet Christian B. at gøre opmærksom på at pokalerne fra afslutningen nu er graveret og nypudsede klar til afhentning på banen.

Generalforsamlingen bliver fredag den 9. marts så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Med venlig julehilsen
Lund flugtskydning
Vagn Gad Lauridsen

Skriv et svar