Jule Nyhedsbrev 2019

Alle brugere og modtagere af Lund Flugtskydnings nyheds mail

Ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

 

Jeg vil igen i år benytte lejligheden til at sige tak for det gamle år til alle vores brugere som har benyttet banen flittig gennem hele sæsonen. Et år der har budt på rigtig god deltagelse i de forskellige skydninger, både til træning og deltagelse i diverse holdskydninger og mesterskaber.

 

En særlig tak skal der også i år lyde til alle de frivillige og bestyrelsen som igen i år har ydet en fantastisk indsats og som ved deres deltagelse i vagtplaner og ekstra vagter i forbindelse med stævner har gjort det muligt, igen i år, at kunne afvikle diverse stævner og afslutte sæsonen med Jægerforbundets Sporting Mesterskab med ny deltager rekord.

 

Men når det så er sagt, bød november også på et par store skuffelser. Vi var af kommunens miljøtilsyn blevet pålagt at opsamle duestumper og haglskåle på banen. I den forbindelse valgte vi bestyrelsen at bede om jeres hjælp i 3 timer, en af to søndage, med mulighed for frisk luft – deltage i samværet og lidt af det sure. Bestyrelsen og de faste medhjælpere mødte som de plejer, talstærkt op, tak for det. Når det så kommer til brugernes/jeres fremmøde var det mildt sagt en meget stor skuffelse. Antallet af fremmødte kunne næsten tælles på fingrene på en hånd den første søndag og søndagen efter var det endnu ringere. Jeg håber i kan forestille jer, hvordan det har påvirket motivationen hos de faste medhjælpere og bestyrelsen, som hele sæsonen fra januar til afslutningen sidst i september sørger for at alt er klart til at modtage jer som benytter banen. Jeg håber vinterpausen har været med til at hæve motivationen, for jeg kan ikke på nogen måde se hvordan vi skal kunne skære i diverse tilskud til indskud og ungdoms arbejde samt hæve priserne nok, til at drive banen med lønnet personale.

Jeg håber at dette sure opstød kan give anledning til eftertanke og få flere til at støtte op om vores medhjælpere og genskabe motivationen. Evt. selv melde sig til en vagtplan, jo flere vi er til at dele opgaverne, jo lettere/sjovere bliver det.

 

Efter vinterpausen og for mange, forhåbentlig en god jagt sæson, starter vi træningen op som vi plejer første lørdag i januar, så det bliver den 4. januar 2020 kl. 13.00 til 16.00, og vi følger også her traditionen med æbleskiver og gløgg, jeg håber rigtig mange vil kikke forbi så vi kan få sæsonen skudt godt i gang.

 

Med venlig julehilsen

 

Lund Flugtskydning

Vagn Gad Lauridsen

Skriv et svar